<body>
Sometimes,
You're like a symphony without a sound.


Profile entries Tag Links

Disclaimer
dear self, keep moving forward.


Oh Allah, when I lose hope because my plans have come to nothing, then help me to remember that Your love is always greater than my disappointments, and Your plans for my life are always better than my dreams.

+Follow ∞ Dashboard



Musics
Follow my moves

Your music codes here.


Raya Aidilfitri 2013
Friday, 9 August 2013


Assalamualaikum. Hari raya ketiga baru ada masa nak update. Booo sikit.. okay, syukur Alhamdulillah kerana sempat kita raikan syawal tahun ni dengan penuh kegembiraan bersama keluarga tercinta yaa. Bertambah bahagia bila dapat makan ketupat bersama rendang daging rusa buatan mak yang superb tu yaa. Berat badan pon macam nak bertambah sikit hari lagi ni yaa. (Kau dah kenapa tirah??) okay stop it with that yaa dekat belakang.

Wehh, tahun ni aku dah 17 tahun tapi still dapat duit raya. adakah itu pelik? Tak lah, tak pelik sebab ketinggian tak cukup lagi. Bhahaha. Err, tahun ni tema baju kaler merah. Dah jadi kebiasaan berboria satu keluarga. Heh heh. Tahun ni gak aku tak pi raya mana pon. Ada la jugak jalan jalan dekat rumah sedara dekat kampung nuhh. Tapi rumah kawan kawan tak jejak lagi.... malas bertingkattingkat pulok. Okay malas nak cerita panjang sebab ayat pon macam asdfghjkl, so tengok ja lah gambaq dekat bawah ni.