<body>
Sometimes,
You're like a symphony without a sound.


Profile entries Tag Links

Disclaimer
dear self, keep moving forward.


Oh Allah, when I lose hope because my plans have come to nothing, then help me to remember that Your love is always greater than my disappointments, and Your plans for my life are always better than my dreams.

+Follow ∞ Dashboard



Musics
Follow my moves

Your music codes here.


silent wednesday
Wednesday, 4 December 2013


dear littleamigo,
hari ni aku takpi mana mana pun. just duduk rumah hadap laptop. nak kata aku bosan tu takdak la sangat, sebab aku buat benda yang dah laaaaaama aku tak buat. rindu tau. contohnya, download lagu. aku selalu download latest songs, tapi sejak aku spm tahun ni, aku rasa keberatan nak buat benda tu. tapi hari ni aku dapat download lagu sepuas-puasnya. yay me! mak aku dari pagi tadi suruh aku kemas bilik. erm kemas tu ada la dalam lima minit, pastu 'ke laut'. dah tak jalan. haha. pagi tadi dah bersih sangkar arnab. ada dua sangkar. penat sungguh. dan aku happy la sebab arnab aku pon dah bersih. pasnih nak kerap kerap bersihkan depa. kesian, tak pasal pasal dekat akhirat nanti depa tuntut hak dari aku. naiya.....


 selain tu, aku layan cerita korea. hekhek. best tau tapi paling sakit hati kalau line lembab. to be honest, aku bukanlah peminat setia cerita korea ni. tapi nak layan tu boleh la. kalau sekali tengok, memang curious ok. mula-mula tu, tajuk apa tah. tak ingat (teruknya aku haih). aku stop layan sebab macam tak best. cerita pun pasal budak budak sekolah. cukup cukuplah, aku baru lepas menderita ni. hahaha. cerita kedua, tajuk 'pretty man'. baru episode pertama tengok ceh. heroin dia IU. comel gilaaaa, stunning tengok macam tak berkelip mata gua. satu yang aku perasan dalam cerita-cerita korea nih, bilik depa... lahai cantiknya. rasa macam nak jugak bilik macam tuh. sobs. oklah, nak sambung tengok ni. bye.