<body>
Sometimes,
You're like a symphony without a sound.


Profile entries Tag Links

Disclaimer
dear self, keep moving forward.


Oh Allah, when I lose hope because my plans have come to nothing, then help me to remember that Your love is always greater than my disappointments, and Your plans for my life are always better than my dreams.

+Follow ∞ Dashboard



Musics
Follow my moves

Your music codes here.


food poisoning
Sunday, 29 December 2013


Assalamualaikum. Hari ni aku kurang sihat. Mungkin ujian Allah supaya lebih bersyukur bila diri dalam keadaan sihat. Bila tak sihat, baru sedar apa itu nikmat sihat. Oh ya, sebenarnya aku kena food poisoning sampai lemah satu badan. Ditambah pulak dengan muntah sekejap tadi. Serious aku tak sangka sampai muntah-muntah. Teruk pulak tu. Waktu ni memang perut aku taknak terima sebarang makanan. Semua dia push balik. Huh.
Aku rasa mungkin ni semua sebab dinner semalam kot. Semalam aku makan nasi goreng daging merah, pastu nasi goreng pelam dan maggi perisa tomyam. Hahah! nampak sangat aku pelahap punya jenis manusia. Maap bab makan memang sukar untuk aku kata 'tidak'. ceh patut boleh jatuh sakit. Then masa nak tidur gatai tangan pi sapu ubat berangin apa tah. Konon-konon nak bagi kempis balik perut yang dah macam mengandung tiga bulan tuh. Baru nak ingat jaga badan balik. Hekhek.
Pagi pagi tadi dah mula buat hal. Ambik engkau nak sangat kempis kan. Nasib baik masa test komputer dia tak buat hal sangat. Balik tu, ayah bawak pekena laksa dengan rojak. Keluaq habis masa muntah tadi! hahahahaha very eeiiuuwww.
So sekarang dah ok sikit kot. Kot. Lepas makan ubat, haruslah berehat atas katil.
Eh jap, tadi test komputer aku lulus! :)  lega. Okay thats all. Good night dear littleamigo.