<body>
Sometimes,
You're like a symphony without a sound.


Profile entries Tag Links

Disclaimer
dear self, keep moving forward.


Oh Allah, when I lose hope because my plans have come to nothing, then help me to remember that Your love is always greater than my disappointments, and Your plans for my life are always better than my dreams.

+Follow ∞ Dashboard



Musics
Follow my moves

Your music codes here.


Belajar bawak kereta
Thursday, 23 January 2014


Assalamualaikum.
Harini kali pertama aku belajar bawak kereta. Mak aku yang ajarkan. My first impression? OMG!! susahnyaaaaaaaa :'( serious i tak tipu. Nak lepaskan 'klas' and at the same time nak kena tekan minyak. Pfttt susah lah. Dan soalan yang bermain main di minda aku ialah,

"macam mana berjuta juta manusia dalam dunia ni boleh bawak kereta?!?!?!!" :O

HAHAH! Okay aku tahu jawapan dia,

"belajar lah oi"
yalah aku tahu lah belajar tapi bagi aku renyah dan susah. Maybe because this is the first time for me kot. Nanti nanti terror lah kot. Aku macam takut lah nak bawak. Aku ni dah la jenis cepat gelabah -.-
Okay bertenang. Tarik nafas hembus nafas. Nanti nanti pandai lah tu (pujuk diri sendiri)