<body>
Sometimes,
You're like a symphony without a sound.


Profile entries Tag Links

Disclaimer
dear self, keep moving forward.


Oh Allah, when I lose hope because my plans have come to nothing, then help me to remember that Your love is always greater than my disappointments, and Your plans for my life are always better than my dreams.

+Follow ∞ Dashboard



Musics
Follow my moves

Your music codes here.


welcome 2014 !
Wednesday, 1 January 2014


dear littleamigo,
sebenarnya aku takdak idea nak tulis malam ni. jenuh perah otak. berduyun-duyun 'new tab' aku bukak. paling tak boleh belah sekali, siap pi search dekat youtube 'cara menangani bosan'. hahahah! lifeless sangat hidup aku sekarang. so nak cakap pasal 2014 ni, actually azam tahun baru pun aku tak pasang. yes, sebagai manusia normal semua orang akan pasang azam masing-masing. sebab bila tahun baru ni, ibarat macam buka buku baru tutup buku lama.



 oh ya, bila imbas balik tahun 2013, takdak apapun yang menarik. yang aku tahu, hidup aku parah tak keruan disebabkan SPM. so waktu enjoy tak rasa enjoy sebab kepala fikir spm. aku belajar sesuatu di tahun 2013 ni. "prepare dari awal dan jangan buat kerja last minute". ofcoz aku sangat kelam kabut. sangat. semua sebab aku terlalu leka masa tingkatan 4. nak cerita banyak pun aku rasa sampai esok pun tak habis. lagipun malas nak pikiaq apa dah. sekarang cuma nak focus untuk tahun 2014 supaya jadi tahun aku tak nyesal lagi. aku harap lepas ni aku semakin rasional membuat keputusan, tak mudah terasa, ceria dan sentiasa positive dengan semua benda.

last but not least, belum terlambat untuk aku ucap SELAMAT TAHUN BARU 2014 uollss!